colson koła i zestawy kołowe

Colson Europe BV része egy nemzetközi csoportnak a Colson Group-nak, amely a világ vezető kerék és görgőgyártója. A kerekek és a görgők gyártójaként több mint 60 éves hagyománnyal rendelkezik szinte minden piaci szegmensben: a virágárusítástól kezdve, az elosztóközpontokon és autóiparon át, a légi közlekedési ágazatig. A működés átláthatóságát és hitelességét kínáljuk. Vezető kerékgyártóként folyamatosan az új megoldásokat és az innovatív technológiákat keressük.

A Colson Group az ipari kerekek és a görgők globális gyártója. A standard paletta több mint 25.000.000 ajánlatból áll, a kerekek és görgők teherbírása 10 kg-tól 20 tonnáig terjed. A kerekeink/görgőink különböző típusú gépekbe, szállítóeszközökbe, konténerekbe, építési állványzatokba, valamint a kórházi ágyakba vannak felszerelve.

A technikai fejlődés nem áll meg. Újabb és újabb anyagok jelennek meg a piacon, a környezetvédelem-, valamint a munkakörülmények területén az előírások egyre szigorúbbak, a műszaki követelmények pedig egyre magasabbak. Az ipari kerekek és görgők gyártójaként találkozzunk mindezzel, de a jövőbe tekintünk és igyekszünk megelőzni ügyfeleink igényeit.

COL 006

Új anyagok, még tökéletesebb kerekek. Minden nap feltalálunk egy új kereket!
Tervezői csoportunk folyamatosan dolgozik termékeink fejlesztésén.

Néhány példa:

      • A laboratóriumunkban minden nap új anyagokat tesztelünk.
      • A különböző funkciók kombinálásával törekszünk a termelési költségek csökkentésére.
      • Részletesen elemezzük a gyártási ciklus egyes szakaszait. Ennek köszönhetően egyre jobb ergonómiai megoldásokat tudunk kínálni (alacsony karbantartási költségek, az összeszereléssel és a várható élettartammal kapcsolatos kérdések).

Az innováció ... elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresek maradjunk!