logo-rhombus

RHOMBUS Görgők – Több mint 100 éves tapasztalat

Rhombusz Rollen GmbH & Co. cég  hosszú évek tapasztalata alapján a legjobb minőségű kerék és görgőgyártójaként vált ismerté. A Rombusz Rollen GmbH @ Co. az egyik legrégebbi ipari kerék és görgőgyártó a válágon. A cég alapítására 1899-ben az  an der Wupper kisvárosban került sor Albert Schulte Söhne GmbH & Co név alatt, és akkor még a zongora, mezőgazdasági kocsik és kerékpárok kerekeivel kezdte el hosszú útját.

A „Rhombusz” márka alatt a huszadik század 30-as éveiben a cég már széles termékválasztékot kínált a piac különböző területein Az 50-es évek -ben vezető szerepet töltöttek be a kerék-és görgőkiparban, amelyek mára már nem elérhetőek; csak a honlapjukon keresztül. 1994-ben a cég új nevet kapott és azóta létezik ma – Rhombus Rollen GmbH & Co.néven.

Siker az erős együttműködés révén

Amellett, hogy a székhely a   Wermelskirchen, RHOMBUS Rollen is van egy fő termelési egysége és élénk fiókirodája Malajziában, emellett Franciaországban bővített értékesítési hálózattal rendelkezik sok más országra kihatással.

2009. áprilisban, RHOMBUS csatlakozott  a Colson Group-hoz, mint a legnagyobb kerék- és gumiabroncsgyártó vállalatcsoprthoz a kerékgyártó világban. Colson csoportban 21 különböző cég található  16 országból az egész világon. A RHOMBUS Rollen – nek sikerült erős a partnerséget elérnie a Colson Group-al.

A “vezetés a partnerségen keresztül” elve alapján a vállalat folyamatosan dolgozik termékek, szolgáltatások és azok minőségének javításán továbbá tisztességes ügyfélszolgálatot és  együttműködést kialakítani az  ügyfelekkel, szállítókkal és alkalmazottakkal.

Bekapcsoltuk az egész világot a szakmai kfejlődésbe!

Figyelem!
Ügyfél, becsületes és professzionális szolgáltatás olyan értékek, amelyek több mint 110 éves kemény munka és tapasztalat eredménye.
A kommunikáció új felgyorsult korszaka és az információ egyre szorosabban kapcsolódik. Ügyfeleink elvárásaihoz és egyben saját elvárásaikhoz.

 

GroupLogoCons5

2009 – évtől a Colson Lengyelország az egyetlen forgalmazója a Rhombus Rollen márkanév alatti eredeti termékeknek LKüzép-Kelet Európa területén.

Minden más forrásból származó termék hamisítottnak számít ill. a nem tesztelt forrásokra sem adható minőségi garancia!

Ha a Colson-csoporton kívüli termékeket vásárol, ki van téve annak, hogy nem eredeti, hamisított és rosszabb minőségű terméket vesz!