logo-rhombus

RHOMBUS Rollen – Több mint 100 éves tapasztalat

A Rhombusz Rollen GmbH & Co. cég hosszú évek tapasztalata alapján a legjobb minőségű kerék és görgőgyártóként vált ismertté. A Rombusz Rollen vállalat Európa legrégebbi gyártója az ipari kerekeknek és görgőknek. Az 1899-ben Burg an der Wupperben alapított Albert Schulte Söhne GmbH & Co. kezdetben görgőket és kerekeket gyártott zongorákhoz.

A “RHOMBUS” márkanév alatt a vállalat az 1930-as évek közepén már a legkülönfélébb alkalmazásokhoz kínált nagy választékban görgőket. Az 1950-es években pedig a kerekek és görgők gyártásában iparági vezetővé vált, meghaladva önmagukat. 1994-ben megváltoztatták a vállalat nevét – a márkanévvel megegyezően RHOMBUS Rollen néven működik ma is.

Siker egy erős partnerségen keresztül

A wermelskircheni központ mellett a RHOMBUS Rollen egy fő termelőüzemmel is rendelkezik Malajziában, erős leányvállalattal Franciaországban és kiterjedt értékesítési hálózattal számos más országban.

Ezenkívül a RHOMBUS Rollen 2009 áprilisa óta a Colson Csoport tagja – a világ vezető kerék- és görgőgyártója. A Colson csoport 21 független vállalatból áll, és a világ 16 különböző országában jelen vannak. Ezzel az erős partnerséggel a RHOMBUS Rollen meghatározta a jövő irányát.

A „Vezetés a partnerségen keresztül” elvnek megfelelően a vállalat a minőség, a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat folyamatos továbbfejlesztésére, valamint az ügyfelekkel, beszállítókkal és alkalmazottakkal folytatott tisztességes együttműködésre törekszik.

Szakmai kapcsolatok az egész világon

Az ügyfélszolgálat, a megbízható és professzionális szolgáltatás olyan érték, amely több mint 110 éves kemény munka és tapasztalat eredménye. A kommunikáció és az információ új korszakában azonban egyre fontosabb, hogy még közelebb álljunk ügyfeleinkhez – gyorsan és egyszerűen tudjunk reagáljunk egyéni kívánságaikra.

 

GroupLogoCons5

2009 óta a Colson Poland az egyetlen forgalmazója a Rhombus Rollen márkanév alatti eredeti termékeknek Lengyelországban és Közép-Európában.

Minden más forrásból származó termék hamisítottnak számít ill. a nem tesztelt forrásokra sem adható minőségi garancia!

Ha a Colson-csoporton kívüli termékeket vásárol, ki van téve annak a veszélynek, hogy nem eredeti, hamisított és rosszabb minőségű terméket vesz!