Nagy teherbírású kerék:

Erő, különböző felépítmények, nehézkivitelek:

Erősségünk a hőállóság:

 

Performa® futófelület előnyei elsősorban:

    •  Nagy rugalmasság – Shore A 65 °, azaz nagyon alacsony gördülési ellenállás, ami segíti a csendes járást és az áthaladást a küszöbökön, egyenetlen padlón és egyéb akadályokon.
    • Ellenáll az olajoknak, zsíroknak és lúgoknak – kiküszöböltük a természetes gumi futófelület gyenge pontjait. Nagyon előnyös, többek között az élelmiszeriparban, pékségekben, szállodákban, éttermekben.
    • Nyommentes – ezzel a lehető legkisebb működési költségek lépnek fel, mert a Performa® futófelület nem hagy nyomot a padlón, mint egy természetes gumiból készült futófelület.
    • Antisztatikus tulajdonságok – a Performa® antisztatikus elektromos ellenállás <10 6 ohm.
    • Szín  – Performa® futófelület szürke és kék színben kapható. A kék a leggyakrabban megtalálható szín tartódobozok, műszerkocsik terén. Egyéb színű futófelület is elérhető, mert a szintetikus gumi könnyen színezhető. Több olyan tulajdonság is előnyére van, mint mint a rugalmasság, a terhelhetőség stb.

 

Performa futófelületnek négy fő típusa van:

Performa® futófelület normál futófelülettel, Performa® Blue  szállító dobozokhoz, Performa® rozsdamentes acél és antisztatikus® Performa antisztatikus és Ecoforma.

Ismerkedjen meg az alábbi termékekkel!