Kérjük várjon ...

Berakodás

Műanyag/szintetikus görgők és kerekek

A műanyagok használata a forgó alkatrészek gyártásában lehetővé tette azok tartósságának javítását és a jobb tulajdonságok elérését. A műanyag kerekek vagy görgők általában poliamidból készülnek, amelyek rendkívül ellenállóak és széles hőmérsékleti tartományban használhatók. Ezek a műanyag kerekek nem deformálódnak, gördülésük pedig csendes és alacsony ellenállású. Minden szintetikus görgőnk tartós csapágyakkal szerelt, amelyek ezáltal sok éven át/keresztül szolgálják a tulajdonosát.

KORLÁTLAN ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kínálatunkban nagyon különböző átmérővel és szerelési módszerrel rendelkező műanyag kerék és görgő található. Célunk volt egy olyan választék létrehozása, amelyben minden érdeklődő megtalálja a számára megfelelő megoldást. A javasolt szintetikus kerekek és műanyag görgők rendkívül tartós-, megerősített szerkezettel rendelkeznek, ennek köszönhetően a nehezebb elemek szállítására is használhatóak. Ha nagy teherbírású szintetikus kerekek ill. görgők iránt érdeklődik – vegye fel velünk a kapcsolatot, és biztosan megtaláljuk a lehető legjobb megoldásokat.

  • Sklócsapágy
  • Tűgörgős csapágy
  • Golyóscsapágyak
  • Dupla golyóscsapágy

KORLÁTLAN ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kínálatunkban nagyon különböző átmérőjű és szerelési módú szintetikus kerekek találhatók. Célunk volt egy olyan választék létrehozása, amelyben minden érdeklődő megtalálja a szükséges megoldást. A javasolt szintetikus kerekek és műanyag görgők megerősített konstrukcióval rendelkeznek, és nagyon tartósak, így nehézterhek szállítására is használhatók. Ha nagy teherbírású szintetikus kerekek ill. görgők iránt érdeklődik – vegye fel a kapcsolatot velünk, és biztosan megtaláljuk a lehető legjobb megoldásokat.

YouTube
Facebook